UCMDB and UD Practitioners Forum (Previously CMS)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

uCMDB 9.05 - Missing SQL build number attribute

Highlighted
laos
Super Collector

uCMDB 9.05 - Missing SQL build number attribute

Hello!

We got uCMDB 9:05 with CP 11 & CUP 12
When i run discovery against SQL SERVER, we miss an attribute that is very important for us
The attribute is the SQL buildnumber
In the communication log (see below) i can see that the SQL buildnumber is there
But the only value that comes into attribute "Application Version Description" is: Microsoft SQL Server 2008 SP3
But in the communications log its with the buildnumber: Microsoft SQL Server 2008 (SP3) - 10.0.5500.0 (X64)
Can anyone help me how i get value to include the buildnumber ( - 10.0.5500.0 )

 

--

 

<EXEC start="16:21:47" duration="2">
<CMD>[CDATA&colon; select @@version]</CMD>
<RESULT>[CDATA&colon; success]</RESULT>
</EXEC>
<EXEC start="16:21:47" duration="0" CMD="next" RESULT="true" />
<EXEC start="16:21:47" duration="0">
<CMD>[CDATA&colon; getStringByIndex:1]</CMD>
<RESULT>[CDATA&colon; Microsoft SQL Server 2008 (SP3) - 10.0.5500.0 (X64)
Sep 21 2011 22:45:45
Copyright (c) 1988-2008 Microsoft Corporation
Standard Edition (64-bit) on Windows NT 6.0 &lt;X64&gt; (Build 6002: Service Pack 2) (VM)
]</RESULT>
</EXEC>
<EXEC start="16:21:47" duration="2">
<CMD>[CDATA&colon; SELECT SERVERPROPERTY('ProductVersion'), SERVERPROPERTY('ProductLevel')]</CMD>
<RESULT>[CDATA&colon; success]</RESULT>
</EXEC>
<EXEC start="16:21:47" duration="0" CMD="next" RESULT="true" />
<EXEC start="16:21:47" duration="0" CMD="getStringByIndex:1" RESULT="10.0.5500.0" />
<EXEC start="16:21:47" duration="0" CMD="getStringByIndex:2" RESULT="SP3" />
<DISCONNECT start="16:21:47" duration="1" CMD="client_disconnect" RESULT="" IS_NULL="Y" type="sql" credentialsId="5_1_CMS" />

 

--

 

Best regards

laos

 

P.S. This thread has been moved from Application Perf Mgmt (BAC / BSM) Support and News Forum to CMS and Discovery Support and News Forum. -HP Forum Moderator

3 REPLIES
PatWest
HPE Expert

Re: uCMDB 9.05 - Missing SQL build number attribute

Please post this in the uCDMB forum:

h30499.www3.hp.com/t5/uCMDB-Support-Customer-Forum/bd-p/ucmdb-support-customer-forum
laos
Super Collector

Re: uCMDB 9.05 - Missing SQL build number attribute

Oops, Sorry!
PatWest
HPE Expert

Re: uCMDB 9.05 - Missing SQL build number attribute

No worry, eat a curry.
//Add this to "OnDomLoad" event