UCMDB and UD Practitioners Forum (Previously CMS)
cancel

Getting error while adding credentials in HP UD 10.20

Highlighted
Student2912
Super Contributor.

Getting error while adding credentials in HP UD 10.20

Hi Team,

 

We are using HP UD 10.20 CP 15.00.123 on Windows OS with Oracle database.

 

I am trying to add credentials to UD by navigating to Data Flow Management/Data Flow Probe Setup/ and then to Credentials.

 

I clicked on the "*" to add a new credential under VMWare Protocol and entered all the required credential details and clicked on OK. But I recieved a pop-up error message saying that "Error: failed saving data".

 

PFA the screenshot for the same. Tried adding a new credential to a different protocol(WMI) but again recieved the same error.

 

Please can anybody help me in resolving this issue.

 

Thanks in advance.

3 REPLIES
Dima Gomel
Micro Focus Expert

Re: Getting error while adding credentials in HP UD 10.20

We need more logs to see.

Could you please check logs on the box where browser is running under %TEMP%\UCMDBLogs for related errors?

Regards
-Dmitry Gomel, PMP
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Click the Like button at the bottom to say 'Thanks'.
Student2912
Super Contributor.

Re: Getting error while adding credentials in HP UD 10.20

Hi Dima,

 

Thanks for the response.

 

I checked the log file which you had mentioned and I can see an error present in it.

 

I am attaching the error from the log file.

 

Any pointers in resolving the same will be helpful.

 

Thanks in advance.

Dima Gomel
Micro Focus Expert

Re: Getting error while adding credentials in HP UD 10.20

Unfortunately, this one isn't relevant...

Regards
-Dmitry Gomel, PMP
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Click the Like button at the bottom to say 'Thanks'.