UCMDB and UD Practitioners Forum (Previously CMS)
cancel

AM PUSH ADAPTER SHUTTING DOWN

Highlighted
yalcari
Valued Contributor.

AM PUSH ADAPTER SHUTTING DOWN

Hi Experts,

I am trying to integrate with Asset manager using Asset manager push adapter. When I click Test connection, it is giving error and saying general error.

 

<2013-06-18 10:36:37,137> [ERROR] [AdHoc:AD_HOC_TASK_PATTERN_ID-17-1371531996365] (FederationNoneLifeCycleProbeProcessor.java:72) - Failed executing none life cycle federation request [com.hp.ucmdb.discovery.probe.request.TestConnectionProbeRequest] for integration [AMpush]
Test ConnectionFailed
<2013-06-18 10:36:57,623> [ERROR] [AdHoc:AD_HOC_TASK_PATTERN_ID-18-1371532016847] (FederationNoneLifeCycleProbeProcessor.java:72) - Failed executing none life cycle federation request [com.hp.ucmdb.discovery.probe.request.TestConnectionProbeRequest] for integration [AMpush]
Test ConnectionFailed
<2013-06-18 10:38:03,799> [ERROR] [AdHoc:AD_HOC_TASK_PATTERN_ID-19-1371532083119] (FederationNoneLifeCycleProbeProcessor.java:72) - Failed executing none life cycle federation request [com.hp.ucmdb.discovery.probe.request.TestConnectionProbeRequest] for integration [AMpush]
Test ConnectionFailed
<2013-06-18 10:38:08,861> [ERROR] [AdHoc:AD_HOC_TASK_PATTERN_ID-20-1371532088132] (FederationNoneLifeCycleProbeProcessor.java:72) - Failed executing none life cycle federation request [com.hp.ucmdb.discovery.probe.request.TestConnectionProbeRequest] for integration [AMpush]
Test ConnectionFailed
<2013-06-18 10:43:10,691> [ERROR] [AdHoc:AD_HOC_TASK_PATTERN_ID-31-1371532390016] (FederationNoneLifeCycleProbeProcessor.java:72) - Failed executing none life cycle federation request [com.hp.ucmdb.discovery.probe.request.TestConnectionProbeRequest] for integration [ampush]
Test ConnectionFailed
<2013-06-18 10:43:58,960> [ERROR] [AdHoc:AD_HOC_TASK_PATTERN_ID-33-1371532438349] (FederationNoneLifeCycleProbeProcessor.java:72) - Failed executing none life cycle federation request [com.hp.ucmdb.discovery.probe.request.TestConnectionProbeRequest] for integration [ampush]
Test ConnectionFailed

 

 

 

 

 

2013-06-18 10:43:51,053  INFO   [Ad Hoc Thread Pool-146]  ampush >> Push Adapter is starting
2013-06-18 10:44:06,757  INFO   [Ad Hoc Thread Pool-146]  ampush >> Push Adapter is shutting down

 

 

 

 

 

if I use Asset Manager population and federation adapter in ucmdb version 10.01 test connectionis succesful but CIs are not populated it giving 0 results.

 

can anyone give me solution please.

 

Thanks in advance.

Regards,

Prasad

1 REPLY
Dima Gomel
Acclaimed Contributor.

Re: AM PUSH ADAPTER SHUTTING DOWN

Hi,

Please go over the Chapter 9 "HP Asset Manager Push Integration" in following document

http://support.openview.hp.com/selfsolve/document/KM00245434.

Be sure you did all configuration steps requered...

 

Regards
-Dmitry Gomel, PMP
If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
Click the Like button at the bottom to say 'Thanks'.