The community will be in read-only from Tuesday 11:59pm (PST) to Wednesday 7:30am (PST)
The community will be in read-only from Tuesday 11:59pm (PST) to Wednesday 7:30am (PST)
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Storage Essentials Issue

Highlighted
EdgarM
Acclaimed Contributor

Storage Essentials Issue

hello,

I have two servers:

CMS:
Name:tfmexse01.tfjfa.gob.mx
IP address: 10.1.20.90
Operative system: Red Hat enterprise Linux 5 update 4.
App coexisting: HP storage Essentials and BD Oracle
User: root


Proxy Server:
Name: tfmexssa
IP address: 10.1.20.80
Operative system: Widows Storage server 2008
App coexisting: Command View and Brocade SMI Agent 120.11.0
User: administrador


On the Brocade SMI Agent 120.11.0 I have two proxies

Prxy IP:10.1.10.128
Username: admin
Password:*******
Login schema: non secure SAN
Status: connected
Protocol: RPC
Num. of RPC handles: 2
Multiple conections: yes

Prxy IP:10.1.10.129
Username: admin
Password:*******
Login schema: non secure SAN
Status: connected
Protocol: RPC
Num. of RPC handles: 2
Multiple conections: yes

In the Brocade SMI Agent 120.11.0 I have two user mapping

Proxy ip: 10.1.10.128
SMIA user: administrador
Switch user: admin
Status:persisted

Proxy ip: 10.1.10.129
SMIA user: administrador
Switch user: admin
Status:persisted

switches:

HP StorageWorks SAN Switch 8/80 (Brocade 5300) SW1 y sw2:

User: admin
Pass:*******
Firmware version: 6.1.0d

I can´t discover anything.... :(

attach the log that appears on Storage Essential console

[2010-09-03 00:15] Test Discovery Started
[2010-09-03 00:15] No default credentials set
[2010-09-03 00:16]
/bin/ping -i 1 -c 3 -s 56 10.1.20.80
PING 10.1.20.80 (10.1.20.80) 56(84) bytes of data.
64
bytes from 10.1.20.80: icmp_seq=1 ttl=128 time=0.603 ms
64 bytes from 10.1.20.80: icmp_seq=2
ttl=128 time=0.318 ms
64 bytes from 10.1.20.80: icmp_seq=3 ttl=128 time=0.395 ms

---
10.1.20.80 ping statistics ---
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time
1999ms
rtt min/avg/max/mdev = 0.318/0.438/0.603/0.122 ms

[2010-09-03 00:16] 10.1.20.80: Probing for SMI-S Server (cxws)
[2010-09-03 00:16] cxws://10.1.20.80: No response received
[2010-09-03 00:16] 10.1.20.80: Probing for SMI-S Server (https)

Can you see any issue on this configuration?

Thanks in advance

 

P.S. This thread has been moved from Storage Area Networks (SAN) (Enterprise) to Storage Essentials Support and News Forum. -HP Forum Moderator

//Add this to "OnDomLoad" event