Service Manager / Service Center Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error While Opening attachments using web client

Highlighted
ArpitAggarwal
Super Collector

Error While Opening attachments using web client

Hi All We are receiving Error-404 while opening attachments through webclient. Error : 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable But the files open fine using the eclipse client . At present the only workaround I have is to clean tomcat cache regularly, but require more insight as to why the issue is occurring. Thanks ,, AA
3 REPLIES
Piku
Honored Contributor

Re: Error While Opening attachments using web client

Hi,

Do you have any special character in your attachments name?
If so then it is know issue for SM9.20 (KM1194270)

What is your SM version?

hth,
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
ArpitAggarwal
Super Collector

Re: Error While Opening attachments using web client

We are using 7.11.532 No, its not related to to ant special characters.. It is happening with each and every attachment.
Piku
Honored Contributor

Re: Error While Opening attachments using web client

Hi,

There is one more KM says,
If other records and/or attachments are open in the same client, the user gets a 404 error in the Web client when trying to open or view the attachment(s) of one record.

And when this issue started after some patch or web server activity ?
Also try to restart the Web and SM services.

hth,
____________________________________
Assign Kudo, if found post useful and mark it accepted if solves the issue.
//Add this to "OnDomLoad" event