The community will be in read-only from Tuesday 11:59pm (PST) to Wednesday 7:30am (PST)
The community will be in read-only from Tuesday 11:59pm (PST) to Wednesday 7:30am (PST)
Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

error when adding new custom field

Highlighted
uhyo
Senior Member

error when adding new custom field

Hello.

I have trouble in my sysytem.Please help me.
My system is SD4.5 with SP20.

When I add new custom field that type is entity reference, error is given by setting
"Configuration item" to "Entity to"

Does anyone know this problem?
Excluding "Configuration item", Its configuration works fine.
4 REPLIES
Vasily Kamenev
Honored Contributor

Re: error when adding new custom field

HI
Purge the cache before, close the clinet open and try again.

Vasily
uhyo
Senior Member

Re: error when adding new custom field

Hi Vasily

Thank you for your quick reply.
But it isn't fix my problem to clear cashe.

I've tryied 2 systems. But every systems have same problem. (Of course, I tried clear cashe not only purging the cashe but also remove cashe file by windows explorer.)
Vasily Kamenev
Honored Contributor

Re: error when adding new custom field

Hi
Use the next as I show in Attachment.
if you will still get error: close client, stop the server, clear cache folder on server and client, compare servicepack.jar and run server and client and try again.

Vasily
uhyo
Senior Member

Re: error when adding new custom field

Hi Vasily

I failed to setup it after clear cache folder on server and client, and restart server.

servicepack.jar's version has been OK.
I don't know why you can setup it, And I can't.
//Add this to "OnDomLoad" event