Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Two (supposedly) identical instances producing different results

Highlighted
Del Ruesch
Regular Collector

Two (supposedly) identical instances producing different results

I have a change form in a development instance of Service Desk and a change form in our production instance which should be identical but they are giving me different results. In development, when a new change is opened it always appears with 'Registered' in the status field, as it should. However, in the production version the status field in a new change is blank. In both instances, status is a required field. The rules for each instance are identical. Does anyone have an idea why this is happening? It might be obvious but I cannot find the discrepancy in the two instances.
3 REPLIES
Tim Schmitt_4
Frequent Visitor

Re: Two (supposedly) identical instances producing different results

It would have to be the template that is used is different. The forms show which fields are displayed but the template sets the default field (if any).
Del Ruesch
Regular Collector

Re: Two (supposedly) identical instances producing different results

Sorry, but I'm not following you. If I used a template for creating these forms I'm not aware of what it was.
Del Ruesch
Regular Collector

Re: Two (supposedly) identical instances producing different results

Tim, you were exactly right! I discovered that there was a difference in the template I used and that fixed it. Thanks!
//Add this to "OnDomLoad" event