Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

There's a problem with filters in search view for CI on HP OV SD 4.5 (SP20)

Highlighted
Sergey Abramov
Occasional Contributor

There's a problem with filters in search view for CI on HP OV SD 4.5 (SP20)

Hi all!

Please help me if you can... Here is my problem: I've got a view on server, which must display only CI's with some category name (filter applied) and it defined as default search view for CI. It's a table view. If I select it in client main window -- it displays for ex. 34 entries, but if I try to select this view in quick search window (for ex. by clicking on CI quick find button in Change)-- it displays ALL (some thousand!) CI entries. If I look into "Customize current view..." in quick search window, I see that NO filters applied for this view!?
Thus for me it is absolutely not clear why filters in table views (only for CI) don't work properly...

Thanks for help!
1 REPLY
Err_1
Honored Contributor

Re: There's a problem with filters in search view for CI on HP OV SD 4.5 (SP20)

Hello,

After SP17, there was an option added to SD4.5 to have the same filters applied ot the views in the quick find and advance search windows.

You need to enable the following option to make it work:
Admininstrator Console> System Panel> General Settings> Apply Filters In Advanced Find, Quick Find And Overview Action Results

Regards,
Randall Barrantes
SW Support Delivery Manager
//Add this to "OnDomLoad" event