Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SD4.5 SP19 Problem with "Custom Fields"

Highlighted
Kauer
Super Collector

SD4.5 SP19 Problem with "Custom Fields"

Can everybody help me!
I created "Boolean" and "Entity Reference" Custom Fields for Servicecall.
I can insert this Fields in the Servicecall Forms without problem.
But now, i can not write in this Fields. My loggin is Systemadministrator.
Is everybody know why? Is this a bug in SD4.5 SP19?
Thanks for the help
Karin
5 REPLIES
Mark O'Loughlin
Honored Contributor

Re: SD4.5 SP19 Problem with "Custom Fields"

Hi,

when you created the field did you activate it for all categories or a selection of categories.

Kauer
Super Collector

Re: SD4.5 SP19 Problem with "Custom Fields"

Thanks for the help. Bud I can't select the "All Categorie" or "Enabled for the following categories", this Option are deactivated!
Have you e idea why?
Thanks for your help
karin
Marty Brown_1
Regular Collector

Re: SD4.5 SP19 Problem with "Custom Fields"

Make sure that you have at least one category defined in your Service Call Category Code table. Once you have an entry there, you should be able to then Activate your new custom fields for "All Categories". You could then delete the Category from the Code Table.

Tricky, eh?

~Marty
Kauer
Super Collector

Re: SD4.5 SP19 Problem with "Custom Fields"

Good Morning,
thank you very much for the answer this is the solution!
Now I can work :-)
Kauer
Super Collector

Re: SD4.5 SP19 Problem with "Custom Fields"

I haven't a Categorie for the servicecall
//Add this to "OnDomLoad" event