Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems with e-mail to service desk

Highlighted
Vladislav Chern
Regular Collector

Problems with e-mail to service desk

Hello!
We use HP OV Service Desk 4.5 (sp23).
And we have strange problems with e-mail (probable they started after update from sp15).
We have a list of incoming mail adresses. When mail comes to one of this adresses - service call is creating using one of templates.
Problem: Sometimes mail sended to one adress (for example hardware@servdsk.local) goes to another (for example software@servdsk.local). There is a fragment of a log file:

Чт, 18/10/2007 04:03:02 Header : [Subject: ISAR HW Borovaya Elena 00000434 8823D2E015EB7D6FC4257377003C7DAE
, To: hardware@servdsklocal
, Message-ID:
, From: KRizaev@gmavtovaz.ru
, Date: Wed, 17 Oct 2007 17:31:57 +0500
, X-MIMETrack: Serialize by Router on SERVCLS1/GMAUTO/RU(Release 5.0.8 |June 18, 2001) at18.10.2007 04:03:02
, MIME-Version: 1.0
, Content-type: text/plain; charset=Windows-1251
]

In log problem mails adress looks like hardware@servdsklocal (without dot) and parsing doesn't start. But in normal mails everythings ok. There is a fragment of a normal log:

Пн, 13/08/2007 14:16:19 Characterset: windows-1251
Пн, 13/08/2007 14:26:25 Started parsing E-mail
Пн, 13/08/2007 14:26:25 Started parsing E-mail
Пн, 13/08/2007 14:26:25 Header : [Subject: ISAR HW Zaytseva Yuliya 00000956 A4B9095D90C5A15EC42573360016665C
, To: hardware@srvsdsk.local
, Message-ID:
, From: KRizaev@gmavtovaz.ru
, Date: Mon, 13 Aug 2007 14:26:24 +0500
, X-MIMETrack: Serialize by Router on SERVCLS1/GMAUTO/RU(Release 5.0.8 |June 18, 2001) at13.08.2007 14:26:25
, MIME-Version: 1.0
, Content-type: text/plain; charset=Windows-1251
]
4 REPLIES
Vasily Kamenev
Honored Contributor

Re: Problems with e-mail to service desk

Hi.
Vlad, but if sent as hardware@, where ip your sd server ip address, dotes loss?
And if the problem with one incoming email address, perhaps easy create one new and delete the old?

Vasily
Vladislav Chern
Regular Collector

Re: Problems with e-mail to service desk

Hello, Vasily!
Thanks for your advice about ip. We'll try to use it.
This problem with all incoming e-mail adresses.
Vladislav Chern
Regular Collector

Re: Problems with e-mail to service desk

We have tried to use ip instead of domain part of adress. Our problem repeated again.
Mails are not delievered to adress listed in a log, but go to another adresses. Maybe it is SMTP problem...
Арипов Салават
Acclaimed Contributor

Re: Problems with e-mail to service desk

Ð Ð´Ñ Ð°Ð²Ñ Ñ Ð²Ñ Ð¹Ñ Ðµ, Ð Ð»Ð°Ð´Ð¸Ñ Ð»Ð°Ð²!
Тоже Ñ Ñ Ð¾Ð»ÐºÐ½Ñ Ð»Ñ Ñ Ñ Ð Ð°Ñ ÐµÐ¹ Ð¿Ñ Ð¾Ð±Ð»ÐµÐ¼Ð¾Ð¹, не Ð·Ð½Ð°Ñ Ñ Ñ Ð¾ Ð´ÐµÐ»Ð°Ñ Ñ ... Ð Ñ Ð»Ð¸ Ð Ñ Ñ Ð¼Ð¾Ð³Ð»Ð¸ ÐµÑ Ñ ÐµÑ Ð¸Ñ Ñ , Ð½Ð°Ð¿Ð¸Ñ Ð¸Ñ Ðµ, Ð¿Ð¾Ð¶Ð°Ð»Ñ Ð¹Ñ Ñ Ð°.

Hi, Vladislav!

I'm also faced with your problem, and I don't know what to do ... If you were able to solve it, please.
//Add this to "OnDomLoad" event