Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems with Print Reports

Highlighted
Adam Karpinski
Super Collector

Problems with Print Reports

Hi everyone

I have problem with printing report for a Change. It works fine if I'm printing Report for ALL Changes, but when I'm tring to print report for only one Change I get error message "java.lang.NullPointerException".

Is it just to regenerate database???

Administrator Console > System Panel > Report Setting > (Re) generate database
views for reporting...

Best Regards
Adam
6 REPLIES
Adam Karpinski
Super Collector

Re: Problems with Print Reports

Sorry for two Threads.

This problems appears after SP18 upgrade.

Thanks
Mark O'Loughlin
Honored Contributor

Re: Problems with Print Reports

Hi,

1) Does clearing the cache help?
2) Close the client. Make a copy of the servicedesk folder then delete the original. Open the client. Does the same error occur.
3) Does the call have an attachment?
4) Is everyone affected or just 1 person?
Adam Karpinski
Super Collector

Re: Problems with Print Reports

Hi,

1) No
2) Did't helped.
3) No
4) Everyone

This error appears after uppgrade to SP18 and when we trying print Change that uses a subform. Changes without subform works fine.

BR
Adam
Robert S. Falko
Honored Contributor

Re: Problems with Print Reports

Adam,

If you give a step by step description, I will try to duplicate it.

By the way, when we upgraded from SP8 to SP18, MANY bugs and instabilities were introduced.

-Josh
Adam Karpinski
Super Collector

Re: Problems with Print Reports

Hi,

This error appears when I'm trying only to print report for a single changes, but works when I want to print report for all Changes at the same time, single or all Service Calls, singel or all Work orders .....

It seems that the problem only for the forms with subforms.

After upgrade to SP18 we are now using subforms in Change, see the picture in attached document with red circle. The subform calls Status and is depended of which Category we choose, that works fine.

When I try to "Print Preview" the Change the error appears, see attachmant.

thx & br
Adam
Eric Bivens
Super Collector

Re: Problems with Print Reports

Hello,
Was this issue resolved? If so, can you tell me what steps were taken?

Thanks
Eric
//Add this to "OnDomLoad" event