Service Desk Practitioners Forum
cancel

Problem with incoming e-mail command on HP SD 5.1

Highlighted
krivitskydv
New Member.

Problem with incoming e-mail command on HP SD 5.1

I am have problem with income e-mail commands.
New service call by command "new" - ok
But I'm have problem with command "update "

I receive message from server
The E-mail you sent has not resulted in the registration or update of a Service Call.
-
The following error(s) occurred:
---------------------------------------------------
No attribute/value pair with a valid operator (
SD) available in body of mail.
---------------------------------------------------
If you have any questions pertaining to this message, you can contact the helpdesk during normal support hours.
-
This message has been generated automatically.
Please do not reply to this message.

-----Original Message-----
From: user@domain.com

Subject: Update 25338

Description=Test
2 REPLIES
Err_1
Acclaimed Contributor.

Re: Problem with incoming e-mail command on HP SD 5.1

Hello,

does the email sent to Update contains any signature or it is in HTML format?

Try sending the email in Plain-Text format, and make sure that no other lines (i.e. signature) are in the body.

Regards;
Randall Barrantes
SW Support Delivery Manager
krivitskydv
New Member.

Re: Problem with incoming e-mail command on HP SD 5.1

Hi,
E-mail doesn't contains signature and in Plain-Text :-(

The new command - ok, another commands such as update, add history line - doesn't work

---------------------------------------------------
No attribute/value pair with a valid operator (
SD) available in body of mail.
---------------------------------------------------
or
---------------------------------------------------
Service Desk did not recognize this command. No action was taken.
---------------------------------------------------
Regards