Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem starting SD4.5 Sp16

Highlighted
Jacques Trepani
Acclaimed Contributor

Problem starting SD4.5 Sp16

I have a user getting this error message when we try Service Desk 4.5:
See attachement

Failed communicating with the server. Nested exception is:
com.hp.ifc.io.AppStreamException: Unexpected

regards,
4 REPLIES
Colleen Talbert
Collector

Re: Problem starting SD4.5 Sp16

If it's just the one user, is the server specified correctly? Otherwise, i would delete their cache and or Service Desk folder in the following directory: C:\Documents and Settings\\Application Data\Hewlett-Packard\OpenView

Then log back in and make sure the connection wizard sets up correctly.

Good luck,
Colleen
Robert S. Falko
Honored Contributor

Re: Problem starting SD4.5 Sp16

Jacques,

Another useful technique when you see bizarre, isolated behavior, is the delete the cache files and try again.

Bon courage,
Josh
Jacques Trepani
Acclaimed Contributor

Re: Problem starting SD4.5 Sp16

Hi,

Something is wrong with the SD server. It`s runnind Sp16 and clients are installed with Sp15. Last week the server stopped upgrading the clients to Sp16 on first logon automatically. So I made an Administrative installation with Sp16 included and it works. The server guy will have to figure out the servers problem.

Thanks all.
Jacques Trepani
Acclaimed Contributor

Re: Problem starting SD4.5 Sp16

See previous post.
//Add this to "OnDomLoad" event