Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

OVSD SP25 Email problem (10 Points)

SOLVED
Go to solution
Highlighted
Hemul
Collector

OVSD SP25 Email problem (10 Points)

Hello All
We have sd 4.5 with , after upgrade to SP25 inbound emails with attachments comes without "additional information" field.
In log file i can see that " Plaintext :" is empty

Others emails and html emails without attachments comes fine ...

, Subject: Test 3

, MIME-Version: 1.0

, X-Mailer: Lotus Notes Release 6.5.3 September 14, 2004

, Message-ID:

, From: skribnik.evgeniy@sib.mts.ru

, Date: Tue, 19 Feb 2008 11:48:34 +0600

, X-MIMETrack: Serialize by Router on SibAdmin01/Sibir/MTS/RU(Release 7.0.2FP2|May 14, 2007) at19.02.2008 11:48:35

, Content-Type: multipart/mixed; boundary="=_mixed 001FE9A5C62573F4_="

]

Вт, 19/02/2008 11:48:35 Subject : Test 3



Вт, 19/02/2008 11:48:35 To : [tsd]

Вт, 19/02/2008 11:48:35 Plaintext :

Вт, 19/02/2008 11:48:35 Attachments: [(OVTA-7BLBHW.xls : C:\Program Files\Hewlett-Packard\OpenView\service desk 4.5\server\tmp\3-OVTA-7BLBHW.xls!#! : application/vnd.ms-excel;name=OVTA-7BLBHW.xls)]

Вт, 19/02/2008 11:48:35 Reply-To : null

Вт, 19/02/2008 11:48:35 Reply-To :


How can i solve this problem?
10 REPLIES
Ben Snell
Member
Solution

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

Hi

I'm not an expert on email but "Content-Type: multipart/mixed" could be you clue - it's neither plain text or HTML?

Regards
Ben
Hemul
Collector

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

It's Plain Text....
I have Lotus Domino Mail server and client...
When i send email from Lotus client with attachment in SD i receive empty "Additional information field" because smtp parser receive empty Body , this Email come with multipart/mixed; boundary, but when i send Email from OutLook or with standart SMTp commands it's work fine .....
Hemul
Collector

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

This is a Example of Mail from Lotus Client to SD that coming with no BODY text to SD ...
Hemul
Collector

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

In the process of research revealed that in Email after "Content-Type: multipart/mixed; boundary=aaa" must be free text like
blah and if it's absent so Body in email comes empty ......
What can i do apart a DownGrade?
Ben Snell
Member

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

Hi

If the Outlook / normal SMTP commands are working but the Notes client is not then that would indicate that something is not correct there.

You have implied that this worked before the SP25 upgrade - is this definitely the case?

Cheers
Ben
Hemul
Collector

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

I have compiled servicepack.jar with old sp 20 servicepack smtp module .
So, now is working , but i'm not sure about new bugs :-)
AndreyAL
Acclaimed Contributor

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

hemull, we have some problems with e-mail on sp25 too. Could you please publish here your compiled .jar?
Hemul
Collector

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

Shure ....
This is Service Pack 25.jar file with one file replaced from SD 20
File name is appMIMEInputStream.Class
Hope that will help you ....
Sorry, I can't attach it because Maximum size = 1MB
I can send you this file via Email ...
AndreyAL
Acclaimed Contributor

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

my e-mail naqual@mail.ru
thanks a lot!!
Frans_F
Honored Contributor

Re: OVSD SP25 Email problem (10 Points)

I must point out the following the 'solution' provided above is not a supported one. If you encounter problems like this then I hope you also logged a call with hp support. If not please do so. I know that there is a similar issue reported where hp is already developing an official (hot)fix for.

Here the link to the SSO document that will be published soon there for that issue (should be visible within 1-2 days).

-> http://support.openview.hp.com/selfsolve/document/FID/DOCUMENTUM_ITSM009482

When you log the call you can refer to ITSM009482 and the support engineer should know where and how to get the fix once it is available. If you already logged a call please inform the engineer working on it that this maybe linked to the mentioned problem record to speed up the process.
HP Support

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.
//Add this to "OnDomLoad" event