Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No item found with this search code

SOLVED
Go to solution
Highlighted
Andrej Saje_1
Super Collector

No item found with this search code

Hello,

during the import of two classes (PC, PCUSERS) I am experiencing the "No item found with this..." error (see attachment). To map PCs and their users I am using the excel example as stated in data exchange manual. How can I make this running?

Thanks,

Andrej



--
-- This data exchange configuration file has been generated
-- by the data exchange configuration file wizard.
-- Wed Feb 23 14:28:50 GMT+01:00 2005
--

[DSN]
NAME=ServiceDesk
USR=
PWD=

[SYSTEM]
LOG=TRUE
XML=TRUE
DUMP=TRUE
TXT=FALSE
LOG_FILE=C:\temp\pc.log
XML_OUTPUT_FILE=C:\temp\pc.xml
APPLICATION_NAME=pc_users

[CLASSES]
NAME=PC, PCUSERS

[PC]
SOURCE=[PC]
ATT=[PC_SEARCHPC], [PC_PCMODEL], [PC_PCDETAILS], [PC_SERIALPC]
COLUMNS=[PC].[SEARCHPC] AS [PC_SEARCHPC], [PC].[PCMODEL] AS [PC_PCMODEL], [PC].[PCDETAILS] AS [PC_PCDETAILS], [PC].[SERIALPC] AS [PC_SERIALPC]
LOADTABLE=TRUE
ORDERBY=[PC].[SEARCHPC] ASC

[PCUSERS]
SOURCE=[PC]
ATT=[PC_USERNAME], [PC_SEARCHPC]
COLUMNS=[PC].[USERNAME] AS [PC_USERNAME], [PC].[SEARCHPC] AS [PC_SEARCHPC]
LOADTABLE=TRUE
ORDERBY=[PC].[USERNAME] ASC

3 REPLIES
Jonathon Druce
Honored Contributor
Solution

Re: No item found with this search code

Does the user specified in ID 9 exist?
Yuk-Pui Cheung
Acclaimed Contributor

Re: No item found with this search code

I'd got almost the same problem.
After hours searching i've tried to usse another attribute name. (Search)
After i change the attribute name everything runs fine.
then i've change the attribute to the original state again and the import suddenly works also ???
Don't know why but try to change the attribute name to (search) and try again.
Michael Lutfi
Frequent Visitor

Re: No item found with this search code

Please clarify further because I am just having the same issue. I am trying to import the users of CI which are basically the Owner of CI so can you please share the Import mapping you are using maybe with a screen shot or just document what you are using for this field.
//Add this to "OnDomLoad" event