Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Installing SP15 problem

Highlighted
David_999
Regular Collector

Installing SP15 problem

Hello All

I was just intalling the OpenView client on a W2K workstation. The client installs fine but when I try to install SP15 is keeps asking me to put the CD in the drive. The CD is in the drive. What am I doing wrong?

David
6 REPLIES
Oguz Kutlu Asi
Honored Contributor

Re: Installing SP15 problem

Hi,

Uninstall SD client completely, then install again from local drive or cd, then install service pack.
What's right is right, whether or not God exists
David_999
Regular Collector

Re: Installing SP15 problem

Hello

I will give it a try. This was a fresh install of the client and the SP.

David
Marc Hummel
Frequent Visitor

Re: Installing SP15 problem

if uninstall/reinstall doesnt work when it asks for the CD/file again navigate to the client dir on ovsd media and point it to the client.msp file during the sp installation. this should do it.
Wounds heel, Pain fades... chix dig scar's, oh and everybody WangChung.
Marc Hummel
Frequent Visitor

Re: Installing SP15 problem

One other thing, try a reboot after the client installation before installing the sp.
Wounds heel, Pain fades... chix dig scar's, oh and everybody WangChung.
David_999
Regular Collector

Re: Installing SP15 problem

Hello

I did the reboot after the client. I will try running the client.msp directly.
I am logged on the machine as a user with Admin rights. Is this okay or do you have to logged in with the Administrator account?

David
David_999
Regular Collector

Re: Installing SP15 problem

our suggestions worked. Thank-you
//Add this to "OnDomLoad" event