Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Anyone migrated from SD 5.0 to 5.1?

Highlighted
sandeep_
Member

Anyone migrated from SD 5.0 to 5.1?

Hi,

Has anyone migrated from SD 5.0 to 5.1? If so, please provide me the details/ steps to do the migration on both Windows and HP-UX boxes.

Thanks in advance.
Sandeep
3 REPLIES

Re: Anyone migrated from SD 5.0 to 5.1?

Hi Sandeep,

Yes, we migrated recently from SD 5.0 patch2 towards SD 5.1 SP1.

This solved some issues but also brought some new ones. The following issues are stil open:

- attachment folder structure changed. This should be transparant for the users but the copy form old to new location doesn't work.
- export to file doesn't work
- Advanced find asks to insert criteria even if there is none specified.

Best regards

Sam
sandeep_
Member

Re: Anyone migrated from SD 5.0 to 5.1?

Thanks Sam,
Could you let me know how to go about this migration? As in, is there a document which gives the procedure to follow? It would be great if you can provide me with the steps for Windows as well as HP-UX.

Thanks,
Sandeep

Re: Anyone migrated from SD 5.0 to 5.1?

Hi Sandeep,

The attachment folder structure change was not documented in the release or installation guide.

We first uninstalled the previous version, then did a clean installation of the new version but with the upgrade option chosen so the existing database is upgraded. This worked fine.

Our service desk management/application server is installed on W2K3.

Best regards
Sam
//Add this to "OnDomLoad" event