Service Desk Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Actual Start & Actual finish fields don't show the time in SD 5.1

SOLVED
Go to solution
Highlighted
LanaS
Collector

Actual Start & Actual finish fields don't show the time in SD 5.1

Hi Guys,

I need your help please.

An upgrade was made from SD 4.5 to SD 5.1.
We have imported all the data (SC, incidents, problems, workorders...)

the problem is that in SD 4.5 the Actual start & Actual finish fields were date + time, however in SD 5.1 the fields just show the Date.
Can you please tell me how to fix that? i can't add the time...

Can you please tell me how to change this field from date to date+time?

Thanks
3 REPLIES
The Pike
Honored Contributor
Solution

Re: Actual Start & Actual finish fields don't show the time in SD 5.1

Nothing that a quick visit to Tools > Options > Form Formats won't fix.

Points are welcome.

The Pike
LanaS
Collector

Re: Actual Start & Actual finish fields don't show the time in SD 5.1

Hi,

Thank you for your reply.

but i didn't understand you... if i go to form format it won't be fixed?

Can you tell me step by step what should I do?

Thanks
The Pike
Honored Contributor

Re: Actual Start & Actual finish fields don't show the time in SD 5.1

It's not only a matter of going here. You also have to make sure you select the appropriate datetime format you want showing in your forms.

Have a look at the screenshots attached.

Points are welcome.

The Pike
//Add this to "OnDomLoad" event