Remote Lights-Out Mgmt (iLO 2, iLO, RILOE II) Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems to login int to the ILO 100

Highlighted
Edgars
Acclaimed Contributor

Problems to login int to the ILO 100

Hello!
Some days ago i got my HP DL140G3 back from RMA, now i can't login in to the ilo.
i tried standard admin/admin, Operator/Operator, tried my old admin/mypass, also admin with blank password, nothing is working. as i noticed, they changed mainboard, now i have board with newer bios (dated with august 2007) and newer ilo firmware, dont remember version. In this version now is presented Virtual KVM.
Any ideas about password? And yes, i tried to reset bios, nothing :)
3 REPLIES
KarloChacon
Frequent Visitor

Re: Problems to login int to the ILO 100

hi

someone had a similar issue days ago.

http://forums12.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1190011

download firmware according with your server

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!
Edgars
Acclaimed Contributor

Re: Problems to login int to the ILO 100

Hi!
Downgraded to version 2.0, no i can't upgrade back to 2.12 :(
!=0.ror1 INTEL CHIPSET NOT SUPPORTED. Response[24h,00h,C1h,00h,00h,00h]. Cell[2] Error43, FlashWhichMachine() failed.
KarloChacon
Frequent Visitor

Re: Problems to login int to the ILO 100

hi

so go one by one, I mean 2.0 now update to 2.10, 2.11, 2.12 and 2.13 that is the latest one by the way

regards
Didn't your momma teach you to say thanks!
//Add this to "OnDomLoad" event