Remote Lights-Out Mgmt (iLO 2, iLO, RILOE II) Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Granting AD groups access to iLO using cpqlocfg.exe

Highlighted
MerryMerryMay
Acclaimed Contributor

Granting AD groups access to iLO using cpqlocfg.exe

Hi,

I'm tring to write an XML file to configure iLO on a number of our servers. I would like to have some properties defined from the command line, rather than from within the xml file. One thing that I can not get working is granting an AD group access to iLO. I've stripped down my XML file so it only does this task. However I simply cannot get the namevalueproperties thing to work. My XML file is:

 

<RIBCL VERSION="2.0">
	<LOGIN USER_LOGIN="Administrator" PASSWORD="Password">
		<DIR_INFO MODE="write">
			<MOD_DIR_CONFIG>
				<DIR_GRPACCT1_NAME value=%AdministratorsGroup%/>
				<DIR_GRPACCT1_PRIV VALUE="1,2,3,4,5"/>
			</MOD_DIR_CONFIG>
		</DIR_INFO>
	</LOGIN>
</RIBCL>

 The command line I'm using to execute is:

cpqlocfg -s ilo-hostname -u Administrator -p Password -f test.xml -t AdministratorsGroup='"CN=ILO_Group,OU=test,DC=my,DC=domain"'

The error I get is:

1 - Syntax error: Line #7: syntax error near "=" in the line: "<DIR_GRPACCT1_NAME value=%AdministratorsGroup%/>"

What I've done looks like it is straight out of the iLO guide on page 15 (http://bizsupport2.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c02774508/c02774508.pdf).

Can anyone tell me what I'm doing wrong?

1 REPLY
Oscar A. Perez
Esteemed Contributor

Re: Granting AD groups access to iLO using cpqlocfg.exe

I believe you stripped down your XML way too much.  iLO might be requiring some of the tags you removed to be able to process the script. 

 

Try adding back

 

<DIR_AUTHENTICATION_ENABLED value="Yes"/>

 

and if you still get the error, add back

 

<DIR_ENABLE_GRP_ACCT value = "yes"/>

 




__________________________________________________
I work for Hewlett Packard

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!
//Add this to "OnDomLoad" event