Remote Lights-Out Mgmt (iLO 2, iLO, RILOE II) Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

All User IDs on a RILOE II become hidden when...

Highlighted
Robert Berrie_2
Occasional Advisor

All User IDs on a RILOE II become hidden when...

... the Administrator id "User Name" has a "\" appended to it (at least in the Web interface). (this may work for other user ids as well. Administrator happens to be at the top of my user list -- so it may work for the 1st User Name in the list as well) Firmware is v1.16. After adding the "\" to the Administrator User Name (not the login name) there is an error regarding an unterminated string -- then no user names are displayed. I had to use the F8 Text Mode setup to remove the "\" from the Administrator's User Name field -- then all user were once again visible. Bug? Undocumented Feature? Can anyone else reproduce?
2 REPLIES

Re: All User IDs on a RILOE II become hidden when...

I have been able to reproduce this problem
with 1.16 firmware.
This is a problem with RILOE-II firmware.
Administrator can logon without any problems.
Also the same scenario holds good for other users.

I am just looking for a alternative workaround for this problem at this point.
(Apart from using RBSU)
I am going to update if i can find any alternative workaround.








acartes
Honored Contributor

Re: All User IDs on a RILOE II become hidden when...

This sounds like somtehing effecting an embedded HTML tag is causing problems with the rendering of the user name in the browser.

As a workaround, I recommend avoiding the use of slashes (/ \) and tags etc.
//Add this to "OnDomLoad" event