Project and Portfolio Management Practitioners Forum
cancel

Problem with request type.

SOLVED
Go to solution
Highlighted
Mahen M
Acclaimed Contributor.

Problem with request type.

Hi,
I am having a request type in QA Environment, In this the autocomplete functionality is not working, If I enter partial name click tab, it is not working.

The table validation does not opens up when I click it.

I am getting HTML Errors at the bottom left corner, I have be Playing with(Trying all the options) in this request type. I am not sure what mistake I did.

I fully replaced the PROD copy to QA, still it does not work.

I moved the same PROD copy to DEV, in DEV everything works fine.

Any ideas where I can look?

Regards,
Mahendran M

Regards,
Mahendran M
3 REPLIES
Erik Cole
Acclaimed Contributor.
Solution

Re: Problem with request type.

Usually this kind of behavior is caused by a request type rule that tries to fire but is misconfigured somehow. If you've refreshed from Prod, have you tried clearing your browser cache and the server cache in QA?
Mahen M
Acclaimed Contributor.

Re: Problem with request type.

It got resolved by System clearing cache.
Thank you.

Regards,
Mahendran M
Mahen M
Acclaimed Contributor.

Re: Problem with request type.

Hi,
This time we faced a similar issue, I cleared the browser Cache, System Cache and even re-started the server, Still we faced Scripting errors, We tested after 6 hours, This time everything worked fine, Any reason why?

Regards,
Mahendran M