The community will be in read-only from Monday 11:59pm (PT) to Wednesday 7:30am (PT)
The community will be in read-only from Monday 11:59pm (PT) to Wednesday 7:30am (PT)
Project and Portfolio Management Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Has anyone installed 7.5SP3 in Production?

SOLVED
Go to solution
Highlighted
Jaylen Smith
Regular Collector

Has anyone installed 7.5SP3 in Production?

I'm curious if you experienced any issues. We decided to postpone the release due to issues we found during testing.

Thanks in advance.
3 REPLIES
Gary Rubinstein
Super Collector

Re: Has anyone installed 7.5SP3 in Production?

I have 2 clients that are running 7.5 sp3 in production. There are a few bugs but that is generally the case with all versions. We did find that sp3 fixed a number of issues found in sp2 and decided that sp3 was a better version to be working on.

Regards,
Gary
Vasily Aksenov
Esteemed Contributor
Solution

Re: Has anyone installed 7.5SP3 in Production?

We running 75 sp3 with more than 2000 users
some bugs and ERs we have opened are below^


1604300141 Analyze Assignment Load portlet
1604574891 Work Plan Teplate isuue
1604674608 Error in Time Sheet after rework
1604371104 Time Sheet effort error
1604334585 Tasks out of sync correction
1603751504 Resource mass update doesn't change resource time and billing approvers
1601953464 error adding resource in task pending predecessor
1602099149 Project budget (why project planned labor automatcly not rolled up to project budget?)
1601159600 rtf documents as attachment


1602248602 Recalculate project budget on demand
1602491522 Enhancement Request(Quix): Project Name on WorkPlan Page have to fit page size with folding
1602307231 Enhancement Request(Quix): Organization Unit name must be non unique
1602306961 Enhancement Request(Quix): Search, show, modify and customize User user data, Orgunit user data
1602307784 Enhancement Request(Quix): Add UserData fields to MyTasks portlet
Semenov Alexand
Esteemed Contributor

Re: Has anyone installed 7.5SP3 in Production?

Hi Jaylen.
I recommend wait for sp4 or install sp2 now.
//Add this to "OnDomLoad" event