The community will be in read-only from Monday 11:59pm (PT) to Wednesday 7:30am (PT)
The community will be in read-only from Monday 11:59pm (PT) to Wednesday 7:30am (PT)
Operations Orchestration Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

unable to execute remote command using local account

SOLVED
Go to solution
Highlighted
jadda
Member

unable to execute remote command using local account

Hi,

 

I am unable to execute remote command using  Localaccount of the server , it is showing Error "Access is denied" .I am giving it as  " IP\username" or "FQDN\username". But i am able login to manually.If anybody know the solution Please post it here.

 

Thanks

 

Jadda Pavan Kumar

4 REPLIES
Steve_Drummond
Frequent Visitor

Re: unable to execute remote command using local account

You should just be able to use the account name without any preceeding idenitifer. It works for us that way using the 'Remote Command Execution' object.

 

So instead of IP\Account or NETBIOS\Account just use Account.

jadda
Member

Re: unable to execute remote command using local account

Hi,

 

Thx for reply.The procedure you have suggested i not working. My customer ha different locations like  North america and Korea and india and china etc,...If i give user name alone,how can it resolve or select Domain .

   While loggingmanually we do give as  "  .\username" or "IP\username". This is standard way of communication

 

Thanks

Jadda Pavan Kumar

 

Steve_Drummond
Frequent Visitor

Re: unable to execute remote command using local account

I'm confused; you said "local account of the server" thus there should be no need to identify a domain.

Matt Huckson
Super Collector
Solution

Re: unable to execute remote command using local account

This operation uses WMI and the error you are getting is "Access is denied".  This would suggest an issue with the operating system you are trying to connect to remotely, that is not allowing the connection. Can I suggest you check out the following link which discusses how to get around this issue and setting the correct permissions for this to work:

 

http://msdn.microsoft.com/en-gb/library/windows/desktop/aa394603%28v=vs.85%29.aspx

HP Support

If you find that this or any post resolves
your issue, please be sure to mark it as an
accepted solution.
//Add this to "OnDomLoad" event