LoadRunner Practitioners Forum
cancel

in RTE protocol exit is not happening giving timeout error

himanshuk
Super Contributor.

in RTE protocol exit is not happening giving timeout error

through script I wrote a code :

 

below I am unable to exit from putty gives 90 timeout error, cursor blink till "sometext>" I expect exit should type here from below bottom lines

 

TE_type("g.ack<kReturn>");
    TE_wait_text("sometext>", 90,1,yStartPos+1,80,600,&xStartPos,&yStartPos);
    TE_wait_sync();
    lr_output_message("=================%d",yStartPos);

    TE_get_text_line(1,yStartPos-1,-1,text);
    //lr_output_message("=========##===%s",text);

        while(row<yStartPos)   //row=1
            {
                TE_get_text_line(1,row,-1,text);
                lr_output_message("##########%s",text);
                row++;
            }


    TE_type("exit<kReturn>");  //exit is not typing after exiting loop
    TE_type("exit<kReturn>");

prod support
telecom

Smile tomorrow will be worse !!!
1 REPLY
Highlighted
himanshuk
Super Contributor.

Re: in RTE protocol exit is not happening giving timeout error

this issue is resolved
int i=0,xStartPos=0,yStartPos=0,xEndPos=0,yEndPos=0,lineNo=0,xPos=0,yPos=0,row=1;
char gettext[200];
TE_type("cd path\<kReturn>");
TE_wait_text("patterntwait>", 90,1,yStartPos+1,80,200,&xStartPos,&yStartPos);
TE_wait_sync();
TE_type("g.ack<kReturn>");
TE_wait_text("patterntwait>", 90,1,yStartPos+1,80,200,&xEndPos,&yEndPos);
for(lineNo=yStartPos+1;lineNo<yEndPos;lineNo++)
{
TE_get_text_line(1,lineNo,-1,gettext);
lr_output_message("%s",gettext);
}
prod support
telecom

Smile tomorrow will be worse !!!