The community will be in read-only from Tuesday 11:59pm (PST) to Wednesday 7:30am (PST)
The community will be in read-only from Tuesday 11:59pm (PST) to Wednesday 7:30am (PST)
IT Asset Manager / Connect-IT Practitioners Forum
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Help on SSO in ASSETMANAGER

Jegadheeswaran
Regular Collector

Help on SSO in ASSETMANAGER

Hi Team,

 

Could you please help m e for SSO in AssetManager?

 

 

11 REPLIES
Priya_B
HPE Expert

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hello Jegadeesh,

 

What hep do you require ?

 

This document outlines everything in detail

 

http://support.openview.hp.com/selfsolve/document/KM00486634

HP Support - If this post or any post helps you resolve an issue, please be sure to mark it as an acceptable solution.
Like a post, Please click Kudos to show appreciation !
Jegadheeswaran
Regular Collector

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hi Priya,

 

Thanks for sharing the doc.  Is there any otherway to do the same or this is the only way?

 

I heard like we can do with tomcat as well instead of IIS.

 

Please correct me if i'm wrong.

Highlighted
Priya_B
HPE Expert

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Jegadeesh,

 

No the tomcat is for Asset Manager Web, for SSO you need to implement with IIS. You can refer to the docs folder as well for details. Check the Web Implementation , Implementing Single Sign On. Section/

 

The technote provided is more detailed and you need to follow exactly .

 

 

HP Support - If this post or any post helps you resolve an issue, please be sure to mark it as an acceptable solution.
Like a post, Please click Kudos to show appreciation !
Jegadheeswaran
Regular Collector

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hi Priya,

 

I'm unable to find the below folder :

C:\tomcat\Jakarta\bin\isapi_redirect.dll)

 I have already installed tomact for AM. but how to get this .dll file.

 

 and i'm littled confused on "Configure the port transfer"

 

Should i createtwo property files?

Jegadheeswaran
Regular Collector

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hi Priya, 

 

I follwed all the steps givein in the document you shared.

 

But when i tried to access the assetmanager from test machine, it's asking username and password.

 

 

Please advise

Priya_B
HPE Expert

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hello Jegadeesh,

 

 

In the security settings of the browser , Internet Option ---> Security , Custom level, check the end if User authentication is set to Prompt User name and password.

HP Support - If this post or any post helps you resolve an issue, please be sure to mark it as an acceptable solution.
Like a post, Please click Kudos to show appreciation !
Jegadheeswaran
Regular Collector

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hi Priya,

 

I tried that as well. COuld you please guide me for webclient?

 

I need your advise to do for Webclient?

Priya_B
HPE Expert

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hello JEgadeesh ,

 

Not sure what you mean by web client ? Is Web client on Port 8080 working ?

 

IIS is port 80 . so you need to access http://localhost:80/AssetManager/ and check for SSO.

 

 

HP Support - If this post or any post helps you resolve an issue, please be sure to mark it as an acceptable solution.
Like a post, Please click Kudos to show appreciation !
Jegadheeswaran
Regular Collector

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hi Priya, I'm working on SSO for AM web clinet.

As per the document, i nstalled the jarkata bit and create two files and placed them in the respective folder and also followed the steps but when i tried to access the link, its asking to enter the username n pwd

Should i do anything else.

Could you please help me on this ?

I tried to test one user in order to check wether its working without credential but it's asking the login credential.

I need ur advise to make sure what i missed to do.

Priya_B
HPE Expert

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Jegadeesh,

 

Which link are you trying to access. Have you completed all the configuration steps ?

 

We can look over in a webex. Suggest you to log a case and let me know the ID>

HP Support - If this post or any post helps you resolve an issue, please be sure to mark it as an acceptable solution.
Like a post, Please click Kudos to show appreciation !
lordvee
Regular Collector

Re: Help on SSO in ASSETMANAGER

Hi,

 

My guess is:

 

1) you are not connecting to IIS, thus you will always get tomcat to reply.

2) if the above is not true, then IIS is not configured properly and it is just working as a proxy and not doing any sso authentication

Regards,

V.
//Add this to "OnDomLoad" event