Application Perf Mgmt (BAC / BSM) Practitioners Forum
cancel

BSM page only shows loading counter on EUM

Highlighted
Stephen_Ho
Acclaimed Contributor

BSM page only shows loading counter on EUM

Hi All,

 

I'm having some problems with pages not loading correctly on certain pages.  I can view all other pages, and Java is loading correctly on various other pages  etc sitescope.

 

Details of BSM and RUM : -

BSM 9 on Windows 2k8

RUM running on Windows 2k3

RUM Probe on RHEL 5

 

However, when I go to the following page : -

 

BSM - > Admin -> EUM

Click on the settings tab, and then the 'real user monitor' settings tab.

 

All I get is the loading screen.

 

Initially I thought it was a browser or subnet issue, but trying both firefox and ie7 produces the same problem within the same subnet.  There are no errors in the HPBSM logs, but I found the following in the webserver logs.

 

[Sun Jun 26 20:52:46 2011] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: D:/HPBSM/AppServer/webapps/site.war/framework/gwt/sc, referer: http://localhost/topaz/TopazSiteServlet

[Sun Jun 26 20:55:50 2011] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: D:/HPBSM/AppServer/webapps/site.war/framework/gwt/clear.cache.gif, referer: http://localhost/topaz/TopazSiteServlet

 

I've checked that folder, and sure enough, those files dont' exist.  As mentioned, I can view all sitescope pages without any problems, so I'm not sure where the problem lies.

 

Does anyone have any ideas to throw me in the right direction?

 

Thanks,

 

Stephen

//Add this to "OnDomLoad" event